Az Ön adatait, amelyeket a http://www.polgarpince.hu  szállodai honlapon a regisztrációk után Ön által megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető Polgár Pince Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1.) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

– kezeljük az 10% szállás kedvezmény kuponért történő feliratkozói boxban feliratkozók nevét és e-mailcímét azzal a céllal, hogy nekik a kért kupont megküldhessük.

– a foglalási rendszerben megadott szállásfoglalási adatokat tároljuk azért, hogy a szállást az igénylők igényei szerint biztosítani tudjuk.

– a foglalási rendszerünkben foglalást végzőkre kiegészítő adatvédelmi szabályzat is vonatkozik.

2.) Az adat-gyűjtés elvei:

http://www.polgarpince.hu oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – a látogatóknak – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3.) Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés a Polgár Pince Kft szerverein történik. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk: az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.

A szerveren, vagy a Polgár Pince weboldalain és admin oldalain fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzá.

4.) Az adattovábbítások:

A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk.

5.) Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

Az adatbiztonság kérdései: Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

6.) Az adatok törlése, megsemmisítése:

A felhasználók adatait a számlázó program (szállodaszoftver) automatikusan tárolja és kezeli, a vendégeket várólistán(“garantált”), “lakó” és “elutazott” státuszban kezeli. Ez után arhiválásra kerül. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat.

Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „törölt” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7.) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken: tel: +36-72-492-194 e-mail: Polgár Pincészet: info@polgarpince.hu,  vagy Polgár Panzió:  panzio@polgarpince.hu

Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatvédelmi Biztos irodájában, a következő elérhetőségeken lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság