Bemutatkozás

Konyhánk elsősorban helyi, kiváló magyar alapanyagokkal dolgozik, rusztikus fogásokon keresztül a szezonalitás figyelembevételével mutatja be a villányi régió és a Dél-Dunántúl csodás étkeit. Mindezt természetesen klasszikus és prémium boraink kíséretében, családias légkörben, tradicionális hangulatú étteremben. Szállóvendégeinknek gazdag, házias reggelit szolgálunk fel: házi füstölt stifoldert, kolbászt sonkát, lekvárt, mézet a méhésztől, felvágottat, tehén és kecskesajtot, joghurtokat, friss kenyeret és péksüteményt.

Éttermünk mind csoportok mind magánszemélyek részére előzetes egyeztetés, bejelentkezés alapján kínál ételsorokat! Az aktuális friss alapanyagokra épülő szűkített étlappal várjuk a különleges ételek és borok szerelmeseit!

Kedves Vendégeink!

Panziónk aktuális étel kínálatával kapcsolatban panziós kollégáink szívesen állnak a rendelkezésükre:

e-mail: panzio@polgarpince.hu; vagy mobil: 0620/5707-286

Kattintson ide az asztalfoglaláshoz!  

Kattintson ide az asztalfoglaláshoz!  

Vendégeink így számoltak be élményeikről

Önök nem csak kiváló borokat termelnek, hanem sok konyhai remekművel örvendeztetik meg vendégeiket, mint pl. a kemencében sült mangalicapecsenyével.

Életre szóló élmény volt a vacsora-borkóstoló!

Kaposi Rita

Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket, amivel vasárnap este betérve fogadtak bennünket, nászutunkról hazafelé tartva. Gyönyörű a panzió, finomak az ételek, és a háziak szívélyessége elragadó.

Egy boldogan távozó (már) házaspár