Bemutatkozás

Konyhánk elsősorban helyi, kiváló magyar alapanyagokkal dolgozik, rusztikus fogásokon keresztül a szezonalitás figyelembevételével mutatja be a villányi régió és a Dél-Dunántúl csodás étkeit. Mindezt természetesen klasszikus és prémium boraink kíséretében, családias légkörben, tradicionális hangulatú étteremben. Szállóvendégeinknek gazdag, házias reggelit szolgálunk fel: házi füstölt stifoldert, kolbászt sonkát, lekvárt, mézet a méhésztől, felvágottat, tehén és kecskesajtot, joghurtokat, friss kenyeret és péksüteményt.

Éttermünk hétfőtől csütörtökig mind csoportok mind magánszemélyek részére előzetes egyeztetés alapján kínál ételsorokat! Pénteken és szombaton, illetve minden héten változó, az aktuális friss alapanyagokra épülő szűkített étlappal várjuk a különleges ételek és borok szerelmeseit!

Kedves Vendégeink!

Panziónk aktuális étel kínálatával kapcsolatban panziós kollégáink szívesen állnak a rendelkezésükre:

e-mail: panzio@polgarpince.hu; vagy mobil: 0620/5707-286

Kattintson ide az asztalfoglaláshoz!  

Kattintson ide az asztalfoglaláshoz!  

Vendégeink így számoltak be élményeikről

Önök nem csak kiváló borokat termelnek, hanem sok konyhai remekművel örvendeztetik meg vendégeiket, mint pl. a kemencében sült mangalicapecsenyével.

Életre szóló élmény volt a vacsora-borkóstoló!

Kaposi Rita

Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket, amivel vasárnap este betérve fogadtak bennünket, nászutunkról hazafelé tartva. Gyönyörű a panzió, finomak az ételek, és a háziak szívélyessége elragadó.

Egy boldogan távozó (már) házaspár