hungarikum-borvalogatas-polgar-pinceszet

Hungarikum Borválogatás

16 500 Ft

1 db Kadarka
1 db Rubin Cuveé
1 db Kékfrankos Selection
1 db Nemes Fehér
1 db Ezüsthárs
1 db Aranyhárs

polgar fuszeres kadarka 2015

1 x Fűszeres Kadarka 2015

Színe világos, cseresznyepiros. Illatában és ízében szépen érezhetőek az érlelésből származó teltség, illat és aromajegyek. Az érett cseresznye aromái szépen játszadoznak a nyári piros gyümölcsökével és a vaníliával. Ezek a túlérett gyümölcsök szépen és hosszan csengenek le a borban. Ajánljuk halászléhez, paprikás ételekhez és mindenkinek, aki kedveli a könnyed, elegáns, elgondolkodtató borokat.

polgar rubin cuvee 2014

1 x Rubin Cuvée 2015

Portugieser, Merlot és Kékfrankos házasításából készült rubin színű, bársonyos, elegáns vörösbor. Rendkívül üde, gyümölcsös, a villányi borvidékre jellemző szép testtel, finom tanninokkal rendelkező bor. Ajánljuk baráti összejövetelekre, beszélgetésekhez, bárányhoz, sertéshúsból készült pecsenyékhez és víziszárnyasokhoz.

polgar kekfrankos csaladi valogatas 2011

1 x Kékfrankos 2012 Selection

Intenzív, letisztult illattal rendelkező vörösbor. Ízében meggyes, málnás, szilvalekváros jegyek jelentkeznek. Nagy formátumu test jellemzi, melyet jól kiegészít optimális sav és alkoholtartalma, amely reprezentatívan mutatja be a fajtát és az évjáratot is. Marha és vadhúsból készült ételekhez ajánljuk.

polgar nemes feher 2014

1 x Nemes Fehér 2015

Késői szüretelésű, régi és új, hazai szőlőfajtákból (Hárslveleű, Bakator, Balafánt, Decsi szagos) hagyományos tölgyfafahordós érleléssel készült fűszeres, száraz bor. A méz és a bodza dominanciája méltón emeli a Villányi borvidék legnemesebb borai közé. Tésztából készült ételek és saláták kísérőjeként fogyasszuk.

polgar aranyhars harslevelu 2012

1 x Aranyhárs 2012

Óarany színű borkülönlegesség, mely novemberi szüretelésű aszúsodott Hárslevelű szemekből készül. Az aszalt gyümölcsök aromái mellett a dióra, kajszira, birsre és naspolyára emlékeztető ízek fedezhetőek fel benne. Libamájhoz, kékpenészes sajtokhoz, desszertekhez ajánljuk.

További információk

Súly 7.2 kg