Üdvözöljük!

Válasszon szolgáltatásaink közül!

Pincészet

1990 óta a villányi hagyományok útján

Szállás

Családias borhotel Villány szívében

Gasztronómia

Modern magyar konyha a vidék ízeivel

 

Különleges kedvezmények, egyenesen a postaládájában

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a Polgár Pincészettel kapcsolatos újdonságokról, akciós ajánlatainkról és exkluzív kedvezményeinkről!

 

Dűlőtúrák Polgár Zoltánnal

Járja be a villányi ültetvényeket, fedezze fel a dűlők titkait Polgár Zoltán szakmai vezetésével – varázslatos környezet, érdekes információk, maradandó élmények!

 

Felejthetetlen borkóstolók

Kóstoljon szakmai vezetéssel pincénkben, teraszunkon, bortrezorunkban, válassza ki igényeinek megfelelő borkóstoló-csomagunkat, kérjen hozzá borkorcsolyát, és adja át magát a borainkban kibontakozó természet varázslatos aromáinak!

 

Hangulatos borvacsorák

Harmónia a pohárban és a tányéron, játék ízekkel és illatokkal – találja meg kedvenc bor-étel párosítását nálunk!

 

Feltárulkoznak pincénk titkai

Pincebejárás a Polgár Panzió alatt kanyargó pincerendszerben, történetek a múltból és a jelenről, érdekességek reduktív és tradicionális hordós érlelésről, még palackozatlan tételek kóstolása elbűvölő Borkápolnánkban.

 

Egyedülálló Bortrezor-látogatás

Mesélnek az évszázados falak, Polgár Zoltán és a poharakba töltött muzeális borok. Vegyen részt egy izgalmas látogatáson az egyedülálló, történelmi múlttal rendelkező, misztikus hangulatú Bortrezor pincénkben!

 

Rendezvényhelyszínt keres?

Panziónk, pincénk lovagterme, konferenciatermünk és bortrezorunk várja vendégeinket. Szülinapok, esküvők, bálok, évfordulók, baráti találkozók, konferenciák, tréningek, céges csapatépítés - mi mindenre nyitottak vagyunk! Ön elképzeli, mi megszervezzük és lebonyolítjuk!

1
1

Online borboltunk ajánlata

Online borboltunk ajánlata

Híreink, aktuális rendezvényeink

Híreink, aktuális rendezvényeink

maxresdefault

“Helló Nyár” csomagajánlatunk

| Hírek | Nincsenek hozzászólások

  Kiemelt időszakok 2018-ban A kiemelt időszakokban a szobaárak 1000 Ft/fő/éj felárral emelkednek és a csomagajánlatok nem érvényesíthetőek. Nemzeti ünnep (március 15-18.) Húsvét (március 30-április 02.) Munka Ünnepe (április 27…

aquarius

BOROSZKÓP-VÍZÖNTŐ-Január 21-Február 20.

| Hírek | Nincsenek hozzászólások

BOROSZKÓP – VÍZÖNTŐ január 21 – február 20. 🍷 Barátságos és humánus, őszinte ember, és őszinte a bora is. Tele van ötletekkel,meglepetésekkel, bár azok, olykor meghökkentőek. Független és intellektuális érett személyiség,…

További hírek, újdonságok, rendezvények

http://polgarpince.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_slim_right.svg